JUWON Blockpolis offerte

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte JUWON Blockpolis kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Na ontvangst ontvangt u zo spoedig mogelijk onze vrijblijvende offerte met de van toepassing zijnde polisvoorwaarden. De offerte JUWON Blockpolis geschiedt altijd onder voorbehoud van een te verrichten inspectie en het invullen en ondertekenen van een aanvraagformulier voor verzekering.

Relatie (verplichte velden)

Te verzekeren bedragen op de handelsvoorraad

Aanvullende dekkingen

Glasverzekering
Aansprakelijkheid bedrijf/particulier
Rechtsbijstand bedrijf/particulier

Eigen risico

Standaard geldt voor elke schade aan de juweliersvoorraad en winkel-/kantoorinventaris een eigen risico van 5% van het schadebedrag met een minimum van € 250,00 en een maximum van € 2.500,00 per gebeurtenis. Er geldt geen eigen risico voor brand-/vliegtuigschade, glasschade en voor schade aan postzendingen.

Exclusieve horlogemerken

Voor juweliers met horloges van de merken Cartier, Rolex, IWC, Franck Muller, Jaeger Le Coultre, Audemars Piquet, Chopard, Bulgari, Piaget, Blanckpain en Patek Philippe in de collectie kan door ons geen offerte worden uitgebracht. Voor verzekering van juweliers met de merken Breitling en Omega in de voorraad gelden bijzondere beveiligingsvoorwaarden.

Huidige verzekeringen

Heeft een maatschappij ooit een verzekering van u opgezegd, geweigerd te accepteren dan wel te verlengen ?
Bent u reeds eerder verzekerd geweest?

Geef hieronder een overzicht van de schaden over de afgelopen 5 jaar, de soort schade en van de schadebedragen indien van toepassing

captcha